Microbotox i Jönköping hos Klinik Forma

En behandling med Micobotox innebär att Botox blandas med en vitamincocktail som innehåller hyaluronsyra och dussintals aktiva ingredienser, bland annat i form av vitaminer, aminosyror, koenzymer och nukleinsyror. Blandningen stämplas in i hela ansiktet med hjälp av 19 små tunna nålar som precis penetrerar dermis, mellersta hudlagret. Detta dämpar inflammationer i huden och gör bl.a. att huden stramas åt,  oljeproduktion och  orenheter minskar, akne lugnas och rodnad dämpas. 

Microbotox i Jönköping hos Klinik Forma

En behandling med micobotox innebär att botox blandas med NCTF vitamincoctail som innehåller hyaluronsyra och 59 aktiva ingredienser, bland annat i form av vitaminer, aminosyror, koenzymer och nukleinsyror. Blandningen stämplas in i hela ansiktet med hjälp av 19 små tunna nålar som precis penetrerar dermis, mellersta hudlagret.

Ord från tidigare kunder

Olivia O
Olivia O
Läs mer
Är så nöjd med mitt resultat hos bästa klinik forma! Var första gången jag fyllde mina läppar och var så nervös innan men det blev över mina förväntningar! Naturligt, jämt och fint. Precis som jag ville ha det, kommer definitiv komma tillbaka.
Anna K
Anna K
Läs mer
Jag har gått hos Samar sedan hon startade sin klinik och kommer aldrig gå till någon annan. Det är så skönt att ha hittat någon som får en att känna sig så bekväm och verkligen ger en de resultat man vill ha. Samar är Trevlig, proffsig, och noggrann.
Filippa C
Filippa C
Läs mer
Jag absolut älskar Klinik Forma! Har gått dit sen 2018 och finns ingen som jag litar på så mycket. När man väljer att göra fillers och botox är det viktigt att man går till någon som är utbildad och erfaren, Samar är otroligt duktig och ger alltid en grym service med överträffande resultat.
Johanna J
Johanna J
Läs mer
Samar är otroligt professionell och förstår precis vad man är ute efter för resultat. Superfin och trevlig salong och enastående resultat! Hade aldrig gått till någon annan.
Kristina R
Kristina R
Läs mer
Samar är duktig, omtänksam, förstående , lugn och framförallt professionell. I hennes händer man känner sig trygg
Lotta H
Lotta H
Läs mer
Är supernöjd när jag gör mina läppar hos Samar! Alltid så fina, jämna och naturliga! Förstår vilket resultat man är ute efter och alltid så trevligt bemötande och proffsigt jobb. Är så glad att jag hittat till Klinik Forma, kommer aldrig vilja gå till någon annan!
Isabelle Ö
Isabelle Ö
Läs mer
Jag har gjort mina behandlingar på klinik forma i flera år. Jag gör mina fillers, botox och laserbehandlingar och har aldrig varit så nöjd hos någon annan. Det jag tycker bäst om är att mina resultat ser så naturliga ut, jag är fortfarande jag men med ett litet lyft.
Föregående
Nästa

Information om Microbotox

Vilken effekt ger behandlingen?

Effekten uppstår efter ca 1 vecka. Huden och porerna drar ihop sig, du får en minskad oljeproduktion vilket leder till mindre orenheter och även minskad akne. Detta även tack vare att botox hämmar p-faktorn, en av huvudfaktorerna till inflammationer som leder till akne. Samtidigt som du blir mindre oljig hy får du ökad lyster tack vare de aktiva ingridienserna i vitamincoctailen. Klinikens kunder som genomgått en microbotox behandling beskriver att de får en filterliknande effekt, makeup lägger sig snyggare och aknen minskar. Då lösningen stämplas in i hudlagret och ej i själva muskeln får man inte den klassiska stelheten som traditionell botoxbehandling ger. Den når dock de muskeländar som fäster mot huden vilket ger en uppstramande effekt. Du får alltså:

• Lyftande effekt
• reducerad porstorlek
• reducerad oljeproduktion
• reducerad acneuppkomst
• reducering av acneärr
• slätare och jämnare hud
• ökad lyster
• förbättrar rosacea
• saktar ner åldringsprocessen
• förebygger ålderstecken

Att tänka på inför behandling

· Du ska inte ha en infektion eller feber

· Du ska inte ha någon Herpes infektion som pågår i kroppen eller injektionsområdet.

· Du får inte vara gravid eller amma vid behandlingen

Hur går behandlingen till

Vi börjar med rengöring av huden samt lägger på en syrapeeling i 3-5 minuter. Detta förbereder huden, får bort alla döda hudceller och ökar upptagningen av microbotoxen. Därefter stämplas hela ansiktet med blandningen. Efter behandlingen får du ligga med en biocellulose mask som innehåller aloe vera och hyaluronsyra. Denna lugnar huden och dämpar rodnaden.

Att tänka på efteråt

· Du skall undvika att ta på det behandlade området samt använda smink i 6 timmar efter behandlingen pga infektionsrisk

· Du bör undvika träning och bastu i 48 timmar

· Du bör undvika direkt solljus ca 2 veckor, använd solskydd med hög spf

Hur länge håller en behandling med Microbotox?

Resultatet håller i ca månader. Möjlighet finna att kombinera med en boosterbehandling. Denna görs vanligtvis i kur om 3 behandlingar en gång per vecka. Då kan man byta ut första boosterbehandlingen mot en microbotoxbehandling.

Hur bokar man tid?

Du kan enkelt se lediga tider och boka via: Bokadirekt.

Har du frågor eller funderingar kan du nå oss på:
tel: 0365504444
e-post: info@klinikforma.se

Priser Microbotox

Microbotox 45 minuter, 2 900 kr

BOKA

Andra behandlingar

Andra populära behandlingar

Nedan kan du se ett urval av våra andra behandlingar.

Cosmetic injection to the pretty woman face on white background

Fillers

Läs mer om våra Fillersbehandlingar

Woman having hair removal procedure on leg applying wax strip depilatory in salon. Depilation concept

Hårborttagning med laser

Läs mer om våra laserbehandlingar

botox jonkoping

Botox

Läs mer om våra botoxbehandlingar