Läppförstoring med filler i Jönköping för fylliga och naturliga läppar

Har dina läppar förlorat sin spänst och volym? Är de tunna och små? Har dem inte formen du önskar? Det finns olika orsaker till varför man fyller läpparna. För vissa kan det handla om att få tillbaka volym man förlorat med åldern, för andra kan det handla om att släta ut rynkor och småveck, jämna till osymmetrier eller att helt enkelt förstora läpparna. Vad är din anledning? 

Våra filler

På Klinik Forma använder vi oss utav fillers från Stylage, en hållbar och följsam filler som ger naturliga resultat när den injiceras rätt. All våra filler består av vegansk, icke permanent hyaluronsyra samt innehåller bedövningsmedel. Man får även lokalbedövning innan behandlingen som hjälper till att dämpa stickkänslan. 

Vem utför behandlingarna?

Du kan känna dig trygg med att alla våra injektionsbehandlingar utförs av vår legitimerade sjuksköterska Sara som är certifierad inom injektionsbehandlingar. Kliniken har full patientförsäkring och läkare ansluten till sig, allt för att behandlingen ska vara så säker som möjligt för dig. 

Urval av våra kunder

Ord från tidigare kunder

Olivia O
Olivia O
Läs mer
Är så nöjd med mitt resultat hos bästa klinik forma! Var första gången jag fyllde mina läppar och var så nervös innan men det blev över mina förväntningar! Naturligt, jämt och fint. Precis som jag ville ha det, kommer definitiv komma tillbaka.
Anna K
Anna K
Läs mer
Jag har gått hos Samar sedan hon startade sin klinik och kommer aldrig gå till någon annan. Det är så skönt att ha hittat någon som får en att känna sig så bekväm och verkligen ger en de resultat man vill ha. Samar är Trevlig, proffsig, och noggrann.
Filippa C
Filippa C
Läs mer
Jag absolut älskar Klinik Forma! Har gått dit sen 2018 och finns ingen som jag litar på så mycket. När man väljer att göra fillers och botox är det viktigt att man går till någon som är utbildad och erfaren, Samar är otroligt duktig och ger alltid en grym service med överträffande resultat.
Johanna J
Johanna J
Läs mer
Samar är otroligt professionell och förstår precis vad man är ute efter för resultat. Superfin och trevlig salong och enastående resultat! Hade aldrig gått till någon annan.
Kristina R
Kristina R
Läs mer
Samar är duktig, omtänksam, förstående , lugn och framförallt professionell. I hennes händer man känner sig trygg
Lotta H
Lotta H
Läs mer
Är supernöjd när jag gör mina läppar hos Samar! Alltid så fina, jämna och naturliga! Förstår vilket resultat man är ute efter och alltid så trevligt bemötande och proffsigt jobb. Är så glad att jag hittat till Klinik Forma, kommer aldrig vilja gå till någon annan!
Isabelle Ö
Isabelle Ö
Läs mer
Jag har gjort mina behandlingar på klinik forma i flera år. Jag gör mina fillers, botox och laserbehandlingar och har aldrig varit så nöjd hos någon annan. Det jag tycker bäst om är att mina resultat ser så naturliga ut, jag är fortfarande jag men med ett litet lyft.
Föregående
Nästa

Kontaktuppgifter

Du hittar oss på Facebook här.

Du hittar oss på Instagram här.

Kontaktformulär