Hudbehandlingar i Jönköping hos Klinik Forma

Vi erbjuder ett antal olika ansiktsbehandlingar. Vi gör både klassiska ansiktsbehandlingar men också olika kemiska peelingar med AHA-syra, Citronsyra, Mandelsyra och Retinol. Är du osäker på vilken behandling som passar just dig så rekommenderar vi att du bokar en kostnadfri konsultation eller ansiktsbehandlingen som heter hudterapeutens val.

Ord från tidigare kunder

Olivia O
Olivia O
Läs mer
Är så nöjd med mitt resultat hos bästa klinik forma! Var första gången jag fyllde mina läppar och var så nervös innan men det blev över mina förväntningar! Naturligt, jämt och fint. Precis som jag ville ha det, kommer definitiv komma tillbaka.
Anna K
Anna K
Läs mer
Jag har gått hos Samar sedan hon startade sin klinik och kommer aldrig gå till någon annan. Det är så skönt att ha hittat någon som får en att känna sig så bekväm och verkligen ger en de resultat man vill ha. Samar är Trevlig, proffsig, och noggrann.
Filippa C
Filippa C
Läs mer
Jag absolut älskar Klinik Forma! Har gått dit sen 2018 och finns ingen som jag litar på så mycket. När man väljer att göra fillers och botox är det viktigt att man går till någon som är utbildad och erfaren, Samar är otroligt duktig och ger alltid en grym service med överträffande resultat.
Johanna J
Johanna J
Läs mer
Samar är otroligt professionell och förstår precis vad man är ute efter för resultat. Superfin och trevlig salong och enastående resultat! Hade aldrig gått till någon annan.
Kristina R
Kristina R
Läs mer
Samar är duktig, omtänksam, förstående , lugn och framförallt professionell. I hennes händer man känner sig trygg
Lotta H
Lotta H
Läs mer
Är supernöjd när jag gör mina läppar hos Samar! Alltid så fina, jämna och naturliga! Förstår vilket resultat man är ute efter och alltid så trevligt bemötande och proffsigt jobb. Är så glad att jag hittat till Klinik Forma, kommer aldrig vilja gå till någon annan!
Isabelle Ö
Isabelle Ö
Läs mer
Jag har gjort mina behandlingar på klinik forma i flera år. Jag gör mina fillers, botox och laserbehandlingar och har aldrig varit så nöjd hos någon annan. Det jag tycker bäst om är att mina resultat ser så naturliga ut, jag är fortfarande jag men med ett litet lyft.
Föregående
Nästa

Information om våra ansiktsbehandlingar

Microbotox

En behandling med Micobotox innebär att Botox blandas med en vitamincocktail som innehåller hyaluronsyra och dussintals aktiva ingredienser, bland annat i form av vitaminer, aminosyror, koenzymer och nukleinsyror. Blandningen stämplas in i hela ansiktet med hjälp av 19 små tunna nålar som precis penetrerar dermis, mellersta hudlagret. Då lösningen stämplas in i hudlagret och ej i själva muskeln får man inte den klassiska stelheten som traditionell botoxbehandling ger. Den når dock de muskeländar som fäster mot huden vilket ger en uppstramande effekt.

Microbotox dämpar inflammationer i huden och gör bl.a. att huden stramas åt, oljeproduktion och orenheter minskar, akne, rodnad och rosacea lugnas. Detta tack vare att botox hämmar p-faktorn, en av huvudfaktorerna till inflammationer som leder till akne. Samtidigt som du blir mindre oljig hy får du också ökad lyster tack vare de aktiva ingredienserna i vitamincocktailen.

Resultatet håller i ca. 2-3 månader.

Denna behandling är perfekt att göra inför ett event eller t.ex. bröllop.

 

Klassiska ansiktsbehandlingar

Våra klassiska ansiktsbehandlingar Deep Clean & Peel är en ansiktsbehandling med en peelingupplevelse där vi peelar både mekaniskt och kemiskt följt av portömning för optimal djuprengöring. Huden blir mjuk, jämn och får omedelbart en fantastisk lyster.

Fokus ligger på att lära känna, balansera och sätta i gång hudens egen förnyelseprocess vilket i sig möjliggör maximal hudhälsa. Rekommendation av produkter och hudvårdsrutiner hemma ingår för att kunna få ut maximala resultat av själva behandlingen.

Ansiktsbehandlingar med syror

Retinol

Vår Retinol-peeling från Neostrata är en kraftfull och effektiv behandling som exfolierar huden, gör fina linjer och rynkor mindre framträdande, hjälper till att minimera akne, öka hudens fasthet och samt arbetar på att jämna ut hudtonen. Peelingen appliceras på klinik och tvättas av hemma efter verkningstiden (ca. 8 timmar).

Peelingen kan göras som enstaka behandling men rekommenderas som en kur med 3 behandlingar var 6:e vecka.

Synlig fjällning är en normal effekt av Retinol-behandling. Vissa fjällar inte alls medan andra kan fjälla väldigt mycket. Detta beror på hudens reaktion på Retinolen just den dagen samt hur yt-torr huden är. Fjällningen brukar vara ca. en vecka.

 

AHA-syra, Citronsyra & Mandelsyra

Våra AHApeelingar görs med någon av Neostratas klinikprodukter. Peelingarna är effektiva på att ta bort de torra hudcellerna på ytan, stimulerar cellförnyelsen och stärka huden och passar även sensitiv hud. Beroende på hudtyp och hudbehov kan vi exempelvis välja en peeling anpassad för pigmentering, acne, torr hud osv.

Microneedling

En behandlingsteknik för dig med ärr, akne, stora porer, fina linjer och rynkor – eller för dig som helt enkelt bara vill ha mer lyster och glow.

Microneedling är en avancerad behandlingsteknik som använder sig av sterila engångsnålar som gör små hål i huden. Som en naturlig reaktion på detta så reparerar kroppen de små hålen och producerar därav nytt kollagen och nya kapillärer i huden. Du får ett resultat där hudens struktur och kondition både förbättras och föryngras.

Med microneedling kan man behandla stora porer, fina linjer, oren hy, akne, pigmenteringar och ärr.

Vi erbjuder olika microneedling behandlingar där vi kombinerar behandlingen med antingen en kemisk peeling eller PRF (Platelet rich fibrin). Läs mer om Microneedling med PRF ”HÄR/LÄNK”.

Att tänka på vid en behandling med Microbotox

Att tänka på inför behandlingen:

– Du ska inte ha en infektion eller feber

– Du ska inte ha någon Herpes infektion som pågår i kroppen eller injektionsområdet.

– Du får inte vara gravid eller amma vid behandlingen

Att tänka på efter behandlingen:

– Du skall undvika att ta på det behandlade området samt använda smink i 6 timmar efter behandlingen p.g.a. infektionsrisk

– Du bör undvika träning, bastu och jacuzzi i 48 timmar

– Du bör undvika direkt solljus i ca. 2 veckor, använd solskydd med hög SPF

 

Att tänka på vid en behandling med NeoStrata

Att tänka på innan behandlingen:

– Huden ska inte vara solsvedd, irriterad eller skadad.

– Uppge till din behandlare om du använder några läkemedel eller hudvårdsprodukter som påverkar hudens sensitivitet

– Uppge även om du genomfört någon annan estetisk behandling inom 4 veckor på området som ska peelas

– Män bör vara så nyrakade som möjligt, men inte rakade samma dag.

Att tänka på efter behandlingen:

– Huden kan kännas något stram, vilket är helt normalt och övergående

– Efter en behandling rekommenderas Neostratas produkter som innehåller vårdande stärkande och fuktgivande PHA

– Det är viktigt att skydda huden mot sol och använda SPF dagligen.

Hur bokar man tid?

Du kan enkelt se lediga tider och boka via: Bokadirekt.

Har du frågor eller funderingar kan du nå oss på:
tel: 0365504444
e-post: info@klinikforma.se

Priser på några utav våra Hudbehandlingar

Microbotox (45 minuter), 2 949 kr

BOKA

Deep Clean & Peel Compact (40 min) 795kr

BOKA

Deep Clean & Peel (50min) 995r

BOKA

Hudterapeutens val (60 min) 1 195

BOKA

BOKA

BOKA

BOKA

Nedan kan du se ett urval av våra andra behandlingar.

Cosmetic injection to the pretty woman face on white background

Fillers

Läs mer om våra Fillersbehandlingar

Woman having hair removal procedure on leg applying wax strip depilatory in salon. Depilation concept

Hårborttagning med laser

Läs mer om våra laserbehandlingar

botox jonkoping

Botox

Läs mer om våra botoxbehandlingar