OM OSS

KLINIK FORMA finns för dig som värdesätter kompetens, trygghet och naturliga resultat

Välkommen till oss på klinik Forma. Här arbetar vi med estetiska behandlingar med fokus på kvalitet och personlig service. Kliniken grundades 2016 och drivs av legitimerad tandhygienist med legitimation sedan 2009. Till kliniken finns en estetisk läkare samt en plastikkirurg kopplad. 

Vårt främsta mål är att skapa naturliga resultat utefter dina förutsättningar. Vi hjälper dig att förstärka din naturliga skönhet med våra högkvalitativa produkter, vår kompetens och passion för estetik samt lindra medicinska tillstånd för att höja våra patienters livskvalitet.

För att säkerställa detta går vi kontinuerligt på utbildningar (flera gånger per år) där vi stärker vår kompetens och lär oss nya tekniker, allt för att du som kund ska få den bästa behandlingen! När du kommer till oss är det du som står i centrum. Vi inleder alltid med en konsultation innan behandlingen påbörjas. Tillsammans kommer vi fram till en lösning och en behandling som passar just dina behov och önskemål. 

Vi jobbar med FDA-godkända och kvalitetssäkrade produkter och har givetvis en god patientförsäkring.

Välkommen till oss!

-invest in your skin, it is going to represent you for a very long time

VÅRA TJÄNSTER

I dagsläget erbjuds volymskapande och rynkreducerande behandlingar med Fillers, muskelavslappnande och rynkreducerande behandlingar med botox, prp för ökad hårväxt, finare hud och föryngrat underliv, permanent hårborttagning med diodlaser samt hudbehandlingar i form av booster, profhilo och microbotox. Viktigast för oss är att kunden får en säker behandling med god kvalité och naturliga resultat. Genom olika tekniker går det att återskapa, förfina och ibland skapa större förändringar. Förändringarna kan tex. handla om asymmetrier som man har i ansiktet eller framhäva vissa delar.

– Det viktigaste för oss som behandlare är att kunden känner sig trygg i behandlingsstolen och att de lämnar behandlingen med naturliga och vackra resultat!

HÄR FINNS VI

I dagsläget erbjuds behandlingar i Jönköping, Växjö och Skövde

Besök oss

Stäng Meny