pROFHILO

Profhilo är en perfekt behandling för hud som förlorat sin spänst och elasticitet med åldern. Profhilo är en så kallad bioremodullerare. Den innehåller höga halter hyaluronsyra som inte bygger i volym utan som istället frigör hyaluronsyra jämnt i huden under loppet av 28 dagar. Detta bidrar till att återfukta huden på djupet genom att höja hyaluronsyrahalten i dermis, har en lyftande och åtstramande effekt, minimerar linjer och återskapar hudens fasthet. Profhilo stimulerar ända ner i stamcellsnivå och får kroppen att bilda nytt kollagen och elastin samtidigt som den ger en långsam frisättning av hyaluronsyra i dermis. Behandlingen går utmärkt att kombinera med filler och botox. Behandlingen görs som en kur, se info längst ner på sidan.

OMRÅDEN SOM KAN BEHANDLAS MED pROFHILO

-Ansikte

-Hals

-Dekoltage

-Händer

ATT TÄNKA PÅ INFÖR BEHANDLING MED PROFHILO

· Du ska inte ha en infektion eller feber

· Du ska inte ha någon Herpes infektion som pågår i kroppen eller injektionsområdet.

· Du får inte vara gravid eller amma vid behandlingen

· För att minska risken för blödning och blåmärken kan man undvika alkohol och NSAID preparat som ipren ca en vecka före behandling, samt omega 3 och omega 6 ca två veckor före behandling.

UNDER BEHANDLINGEN

40min bokas av för varje behandling. Besöket startar med en konsultation. Därefter får kunden bedövningskräm under tiden som en hälsodeklaration fylls i. Själva behandlingen tar sedan ca 10-15 minuter. Vanliga biverkningar som man kan förvänta sig är rodnad, svullnad och i vissa fall även blåmärken. Symtomen är övergående, vanligtvis mellan 1-7 dagar men slutresultaten har man först efter fyra veckor.

ATT TÄNKA PÅ EFTER BEHANDLING

· Du skall undvika att ta på det behandlade området samt använda smink i 6 timmar efter behandlingen pga infektionsrisk

· Du bör undvika träning, alkohol och bastu i 48 timmar för att minska risken för svullnad

· Du bör undvika direkt solljus ca 2 veckor, använd gärna solskydd med hög spf

HÅLLBARHET

Behandlingen görs 2-3 gånger med fyra veckors mellanrum, därefter en gång per halvår för att bibehålla resultatet.

Stäng Meny