Profhilo i Jönköping hos Klinik Forma

Har huden blivit slappare, förlorat sin spänst och elasticitet, då kan profhilo vara den perfekta behandlingen. Profhilo är en bioremodullerare som fungerar bäst på ansikte, hals, dekolletage och händer. Den återfuktar huden på djupet genom att höja hyaluronsyrahalten i dermis, har en lyftande och åtstramande effekt, minimerar linjer och återskapar hudens fasthet. Detta tack vare att den stimulerar ända ner i stamcellsnivå och får kroppen att bilda nytt kollagen och elastin. 

Profhilo i Jönköping hos Klinik Forma

Har huden blivit slappare, förlorat sin spänst och elasticitet, då kan profhilo vara den perfekta behandlingen. Profhilo är en bioremodullerare som fungerar bäst på ansikte, hals och händer. Den återfuktar huden på djupet genom att höja hyaluronsyrahalten i dermis, har en lyftande och åtstramande effekt, minimerar linjer och återskapar hudens fasthet. Detta tack vare att den stimulerar ända ner i stamcellsnivå och får kroppen att bilda nytt kollagen och elastin. 

Ord från tidigare kunder

Olivia O
Olivia O
Läs mer
Är så nöjd med mitt resultat hos bästa klinik forma! Var första gången jag fyllde mina läppar och var så nervös innan men det blev över mina förväntningar! Naturligt, jämt och fint. Precis som jag ville ha det, kommer definitiv komma tillbaka.
Anna K
Anna K
Läs mer
Jag har gått hos Samar sedan hon startade sin klinik och kommer aldrig gå till någon annan. Det är så skönt att ha hittat någon som får en att känna sig så bekväm och verkligen ger en de resultat man vill ha. Samar är Trevlig, proffsig, och noggrann.
Filippa C
Filippa C
Läs mer
Jag absolut älskar Klinik Forma! Har gått dit sen 2018 och finns ingen som jag litar på så mycket. När man väljer att göra fillers och botox är det viktigt att man går till någon som är utbildad och erfaren, Samar är otroligt duktig och ger alltid en grym service med överträffande resultat.
Johanna J
Johanna J
Läs mer
Samar är otroligt professionell och förstår precis vad man är ute efter för resultat. Superfin och trevlig salong och enastående resultat! Hade aldrig gått till någon annan.
Kristina R
Kristina R
Läs mer
Samar är duktig, omtänksam, förstående , lugn och framförallt professionell. I hennes händer man känner sig trygg
Lotta H
Lotta H
Läs mer
Är supernöjd när jag gör mina läppar hos Samar! Alltid så fina, jämna och naturliga! Förstår vilket resultat man är ute efter och alltid så trevligt bemötande och proffsigt jobb. Är så glad att jag hittat till Klinik Forma, kommer aldrig vilja gå till någon annan!
Isabelle Ö
Isabelle Ö
Läs mer
Jag har gjort mina behandlingar på klinik forma i flera år. Jag gör mina fillers, botox och laserbehandlingar och har aldrig varit så nöjd hos någon annan. Det jag tycker bäst om är att mina resultat ser så naturliga ut, jag är fortfarande jag men med ett litet lyft.
Föregående
Nästa

Information om Profhilo

Profhilo

Profhilo är en perfekt behandling för hud som förlorat sin spänst och elasticitet med åldern. Profhilo är en så kallad bioremodullerare. Den innehåller höga halter hyaluronsyra som inte bygger i volym utan som istället frigör hyaluronsyra jämnt i huden under loppet av 28 dagar. Detta bidrar till att återfukta huden på djupet genom att höja hyaluronsyrahalten i dermis, har en lyftande och åtstramande effekt, minimerar linjer och återskapar hudens fasthet. Profhilo stimulerar ända ner i stamcellsnivå och får kroppen att bilda nytt kollagen och elastin samtidigt som den ger en långsam frisättning av hyaluronsyra i dermis. Behandlingen går utmärkt att kombinera med filler och botox. Behandlingen görs som en kur, se info längst ner på sidan.

Områden som kan behandlas med profhilo

  • Ansikte
  • Hals
  • Dekolletage
  • Händer
  • Armar
  • Mage

Att tänka på inför behandling med profhilo

· Du ska inte ha en infektion eller feber

· Du ska inte ha någon Herpes infektion som pågår i kroppen eller injektionsområdet.

· Du får inte vara gravid eller amma vid behandlingen

· För att minska risken för blödning och blåmärken kan man undvika alkohol och NSAID preparat som ipren ca en vecka före behandling, samt omega 3 och omega 6 ca två veckor före behandling.

Under behandlingen

40min bokas av för varje behandling. Besöket startar med en konsultation. Därefter får kunden bedövningskräm under tiden som en hälsodeklaration fylls i. Själva behandlingen tar sedan ca 10-15 minuter. Vanliga biverkningar som man kan förvänta sig är rodnad, svullnad och i vissa fall även blåmärken. Symtomen är övergående, vanligtvis mellan 1-7 dagar men slutresultaten har man först efter fyra veckor.

Att tänka på efter behandlinen

· Du skall undvika att ta på det behandlade området samt använda smink i 6 timmar efter behandlingen pga infektionsrisk

· Du bör undvika träning, alkohol och bastu i 48 timmar för att minska risken för svullnad

· Du bör undvika direkt solljus ca 2 veckor, använd gärna solskydd med hög spf

Hållbarhet

Behandlingen görs 2-3 gånger med fyra veckors mellanrum, därefter en gång per halvår för att bibehålla resultatet.

Hur bokar man tid?

Du kan enkelt se lediga tider och boka via: Bokadirekt.

Har du frågor eller funderingar kan du nå oss på:
tel: 0365504444
e-post: info@klinikforma.se

Priser Profhilo

Profhilo 1 område. 30 minuter, 2 999 kr

BOKA

Andra behandlingar

Andra populära behandlingar

Nedan kan du se ett urval av våra andra behandlingar.

Cosmetic injection to the pretty woman face on white background

Fillers

Läs mer om våra Fillersbehandlingar

Woman having hair removal procedure on leg applying wax strip depilatory in salon. Depilation concept

Hårborttagning med laser

Läs mer om våra laserbehandlingar

botox jonkoping

Botox

Läs mer om våra botoxbehandlingar