Plasmage i Jönköping hos Klinik Forma

Plasmage är en revolutionerande anti-ageing metod som stramar och lyfter huden med omedelbara resultat. Behandlingen är icke-invasiv och krymper överflödig hud, påsar och rynkor.

Plasmage i Jönköping hos Klinik Forma

Vi är glada att nu kunna erbjuda våra kunder det senaste inom anti-ageing, Plasmage! Plasmage är en revolutionerande metod som inte kräver kirurgi. Den stramar och lyfter huden med omedelbara resultat. Behandlingen är icke-invasiv och krymper överflödig hud, påsar och rynkor.

Ord från tidigare kunder

Olivia O
Olivia O
Läs mer
Är så nöjd med mitt resultat hos bästa klinik forma! Var första gången jag fyllde mina läppar och var så nervös innan men det blev över mina förväntningar! Naturligt, jämt och fint. Precis som jag ville ha det, kommer definitiv komma tillbaka.
Anna K
Anna K
Läs mer
Jag har gått hos Samar sedan hon startade sin klinik och kommer aldrig gå till någon annan. Det är så skönt att ha hittat någon som får en att känna sig så bekväm och verkligen ger en de resultat man vill ha. Samar är Trevlig, proffsig, och noggrann.
Filippa C
Filippa C
Läs mer
Jag absolut älskar Klinik Forma! Har gått dit sen 2018 och finns ingen som jag litar på så mycket. När man väljer att göra fillers och botox är det viktigt att man går till någon som är utbildad och erfaren, Samar är otroligt duktig och ger alltid en grym service med överträffande resultat.
Johanna J
Johanna J
Läs mer
Samar är otroligt professionell och förstår precis vad man är ute efter för resultat. Superfin och trevlig salong och enastående resultat! Hade aldrig gått till någon annan.
Kristina R
Kristina R
Läs mer
Samar är duktig, omtänksam, förstående , lugn och framförallt professionell. I hennes händer man känner sig trygg
Lotta H
Lotta H
Läs mer
Är supernöjd när jag gör mina läppar hos Samar! Alltid så fina, jämna och naturliga! Förstår vilket resultat man är ute efter och alltid så trevligt bemötande och proffsigt jobb. Är så glad att jag hittat till Klinik Forma, kommer aldrig vilja gå till någon annan!
Isabelle Ö
Isabelle Ö
Läs mer
Jag har gjort mina behandlingar på klinik forma i flera år. Jag gör mina fillers, botox och laserbehandlingar och har aldrig varit så nöjd hos någon annan. Det jag tycker bäst om är att mina resultat ser så naturliga ut, jag är fortfarande jag men med ett litet lyft.
Föregående
Nästa

Information om Plasmage

Vad är Plasmage?

Vår Plasmage använder sig utav en patenterad fraktionering. Den har en plasmagenerator som genererar plasma för icke invasiv behandling av ålderstecken och hudfläckar, till skillnad från enklare pennor som bara genererar elektricitet. Plasmaenergi används för att skapa en kontrollerad skada i huden som sedan återskapar en nyare och friskare vävnad. resultaten av detta är att huden blir fastare, stramare och jämnare. 

Områden som kan behandlas med Plasmage

· Hängande ögonlock

· Påsar under ögonen

· Kråksparkar

· Halsen och kindern

· Fibrom

· Korrigering av djupare rynkor, fina linjer och ojämn hy.

· Korrigering av ärr, milier, gropar och ojämnheter

· Armbågar och knän

· Mage

· Xantelasma

Hur fungerar Plasmage?

Pennans spets avger en liten plasma-blix mot huden. Denna ytliga punkt minimerar huden omkring, vilket minskar extrahud och stramar upp. Det uppstår små, oftast bruna, prickar för varje gång den nuddar huden och den överflödiga huden oxideras. Hudens på behandlingsområdet stramas upp och drar cellerna närmare varandra. Den ytliga “skadan” som uppstår stimulerar hudens förnyelse av fibroblaster, som är en viktig del i hudens självläkning och kollagenproduktion. Denna behandling minskar framgångsrikt överskott av huden.

Att tänka på inför behandling

Du bör inte behandlas vid följande:

· Du får inte ha solad hud

· Du ska inte ha använt brun utan sol på minst en vecka

· Autoimmuna sjukdommar

· Herpes på området

· Maligna neoformationer, ex melanoma epitelioma etc

· Tendenser till att forma keloider eller hypertrofiska ärr

·Pågående infektion

· Behandlas med läkemedel som ökar ljuskänslighet

· Äter antibiotika för acne (du ska ha slutat minst 6 månader innan)

· Har pacemaker eller elektroniska inplantat (konsultera din läkare först, beror på vilken pacemaker du har)

· Områden med metallinplantat

Vänta minst 4 v efter botox, filler, laser, peeling, ultraljud mm. i behandlingsområdet. 

Under behandlingen

90 minuter bokas av för behandling. Besöket startar med en konsultation. Därefter får kunden bedövningskräm under tiden som en hälsodeklaration fylls i. Själva behandlingen tar sedan 20-30 minuter. Vanliga biverkningar som man kan förvänta sig är rodnad, svullnad och prickar. Symtomen är övergående.

Efter behandlingen

Efter en behandling med Plasmage får man små bruna prickar över behandlingsområdet. Efter ca 2-3 dagar blir dessa prickar små skorpor och faller vanligtvis av inom 5-7 dagar. Det är viktigt att man låter läkningen ta sin tid. Rodnad kan hålla i sig i 4-6 veckor och det är viktigt att skydda behandlingsområdet från solen tills total läkning uppnåtts annars kan hyperpigmentering uppstå.

Beroende på hur mycket överskottshud du har kan Cirka 1-3 behandlingar behövas för optimala resultat.

Hur bokar man tid?

Du kan enkelt se lediga tider och boka via: Bokadirekt.

Har du frågor eller funderingar kan du nå oss på:
Telrfon: 036 550 44 44
E-post: info@klinikforma.se

Priser Plasmage

Andra populära behandlingar

Nedan kan du se ett urval av våra andra behandlingar.

Cosmetic injection to the pretty woman face on white background

Fillers

Läs mer om våra Fillersbehandlingar

Woman having hair removal procedure on leg applying wax strip depilatory in salon. Depilation concept

Hårborttagning med laser

Läs mer om våra laserbehandlingar

botox jonkoping

Botox

Läs mer om våra botoxbehandlingar