Plasmage / Plasmapen

Vi är glada att nu kunna erbjuda våra kunder det senaste inom anti-ageing, Plasmage! Plasmage är en revolutionerande metod som inte kräver kirurgi. Den stramar och lyfter huden med omedelbara resultat. Behandlingen är icke-invasiv och krymper överflödig hud, påsar och rynkor. 

VAD ÄR PLASMAGE?

Vår Plasmage använder sig utav en patenterad fraktionering. Den har en plasmagenerator som genererar plasma för icke invasiv behandling av ålderstecken och hudfläckar, till skillnad från enklare pennor som bara genererar elektricitet. Plasmaenergi används för att skapa en kontrollerad skada i huden som sedan återskapar en nyare och friskare vävnad. resultaten av detta är att huden blir fastare, stramare och jämnare. 

OMRÅDEN SOM KAN BEHANDLAS MED PLASMAGE

· Hängande ögonlock

· Påsar under ögonen

· Kråksparkar

· Halsen och kindern

· Korrigering av djupare rynkor, fina linjer och ojämn hy.

· Korrigering av ärr, milier, gropar och ojämnheter

· Armbågar och knän

· Mage

· Xantelasma

HUR FUNGERAR PLASMAGE?

Pennans spets avger en liten plasma-blix till huden. Denna ytliga punkt minimerar huden omkring, vilket minskar extrahud och stramar upp. Det uppstår små, oftast bruna, prickar för varje gång den nuddar huden och den överflödiga huden oxideras. Hudens på behandlingsområdet stramas upp och drar cellerna närmare varandra. Den ytliga “skadan” som uppstår stimulerar hudens förnyelse av fibroblaster, som är en viktig del i hudens självläkning och kollagenproduktion. Denna behandling minskar framgångsrikt överskott av huden.

ATT TÄNKA PÅ INFÖR BEHANDLING

Du bör inte behandlas vid följande:

· Du får inte ha solad hud

· Du ska inte ha använt brun utan sol på minst en vecka

· Autoimmuna sjukdommar

· Herpes på området

· Maligna neoformationer, ex melanoma epitelioma etc

· Tendenser till att forma keloider eller hypertrofiska ärr

·Pågående infektion

· Behandlas med läkemedel som ökar ljuskänslighet

· Äter antibiotika för acne (du ska ha slutat minst 6 månader innan)

· Har pacemaker eller elektroniska inplantat (konsultera din läkare först, beror på vilken pacemaker du har)

· Områden med metallinplantat

Vänta minst 4 v efter botox, filler, laser, peeling, ultraljud mm. i behandlingsområdet. 

UNDER BEHANDLINGEN

90 minuter bokas av för behandling. Besöket startar med en konsultation. Därefter får kunden bedövningskräm under tiden som en hälsodeklaration fylls i. Själva behandlingen tar sedan 20-30 minuter. Vanliga biverkningar som man kan förvänta sig är rodnad, svullnad och prickar. Symtomen är övergående.

EFTER BEHANDLINGEN

Efter en behandling med Plasmage får man små bruna prickar över behandlingsområdet. Efter ca 2-3 dagar blir dessa prickar små skorpor och faller vanligtvis av inom 5-7 dagar. Det är viktigt att man låter läkningen ta sin tid. Rodnad kan hålla i sig i 4-6 veckor och det är viktigt att skydda behandlingsområdet från solen tills total läkning uppnåtts annars kan hyperpigmentering uppstå.

Beroende på hur mycket överskottshud du har kan Cirka 1-3 behandlingar behövas för optimala resultat.

Stäng Meny